Jak wyżej , psiknij jakimś preparatem do styków
Moje bąbelki
Zwiń
X
-
Moje bąbelki
W piątek 28-08-2009 zostałem ponownie ojcem, niby nic nadzwyczajnego jednakże "urodziły" mi się bliźniaki
Chłopaki czują się dobrze, chociaż nie obyło się bez lekkiego stresu, jeden z nich miał problemy z oddychaniem no ale wszystko wróciło do normy i bąble przebywają już z nami.
Mama mimo, że "rozpruli" ja fachowcy a potem pozszywali do kupy jest trochę obolała ale znosi to dzielnie
Szymek 2570g, 49cm
Tomek 2410g, 49cm
Podobnież jak na bliźniaki które przyszły miesząc przed czasem to giganty.
Poniżej zdjęcieZałączone plikiO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
-
-
Fajne chłopaki
Pozdrawiam i zdrówka Wam życzę.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Gratulacje! :szeroki_usmiech . Ja też zostałem niedawno tatusiem. 25.07.09r urodził mi się synek ale mój topic wyleciał. Pozdrowienia dla Żony, nowych OCPków, No i dla Ciebie.12-2000r. 1.9 TDI 110KM ASV SOLUTION
FOTKI - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24820
Komentarz
-
-
Gratulacje to dla mamy, ze donosila dwa takie giganty. Moja Marta wazyla mniej i miala 48cm, ale byla sama i do tego tez urodzila sie ponad miesiac wczesniej. Ale po prawie 2 latach nie widac roznicy :diabelski_usmiech
No to tata teraz bedzie mial sajgonik, ale pocieszajace jest ze ma wiekszosc w domu :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Fajne chłopakiteraz odkładaj kasę na kolejne dwie Octavie
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Dziękuje wszystkim za miłe słowa.
Zamieszczone przez Maicroftale pocieszajace jest ze ma wiekszosc w domu :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez hermioli1stereo z tyłuO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Re: Moje bąbelki
Zamieszczone przez loruW piątek 28-08-2009 zostałem ponownie ojcem, niby nic nadzwyczajnego jednakże "urodziły" mi się bliźniaki
Zamieszczone przez loruPodobnież jak na bliźniaki które przyszły miesząc przed czasem to giganty.
Poniżej zdjęcie
Teraz sobie nie pospisz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotr_Tmoi sie urodzili 1.5 m-ca za wczesnie i wazyli 2050 i 2150 (tez mowili, ze jak na blizniaki i tyle za wczesnie to dosyc duzi), teraz (4.5 m-ca) waza 6800 i 6600
Zamieszczone przez Piotr_TTeraz sobie nie pospiszO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
szkodzisław
Komentarz
-
szkodzisław
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez szkodzisławKarmisz piersią?
Komentarz
-
Zamieszczone przez szkodzisławAVENT - to męskie imię?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez szkodzisławAVENT - to męskie imię?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
loru, spóźnione ale szczere gratulacje! Witam w gronie bliźniakowych ojców
Moim już 15 miesiąc leci a parametry startowe mieli bardzo podobne Aleksander 2480g 49cm a Filip 2430 i 48cm. Teraz mają odpowiednio 11,5 i 10,5kg i w rozmiar 92 się ladują
Zdrowia przede wszystkim z całego serca Wam życzę!
P.S. Gdybyś jeszcze nie kupił wózka... to mam Teutonię Team Alu z 2008r do sprzedania
KLIK
Komentarz
-
Komentarz